facebook

Молода мати побила дитину і пішла на побачення

Після побоїв дівчина закрила дитину одну в кімнаті в гуртожитку і зникла. Його виявили сусіди, які почули гучний плач.

У Рівненській області 19-річна мати закрила своє немовля в кімнаті гуртожитку і пішла. Сусіди почули плач дитини через кілька годин, відкрили двері і виявили побитого малюка, який ледве дихав. Про це повідомляє ТСН у вівторок, 15 жовтня.

Маленькому Микиті ще немає і місяця. У закритій кімнаті соціального гуртожитку його виявили з синцями, саднами і кров’ю на обличчі. На швидкої у важкому стані Микита був доставлений в реанімацію обласної лікарні, медики були шоковані не тільки травмами, а й занедбаністю немовляти.

Мати повернулася тільки на наступний день і пояснила: у сестри захворіла дитина і вона пішла допомагати лікувати, а свого нібито і пальцем не чіпала. А травми у дитини “від протягу”.

Згодом поліцейським вона вже заявила, що у неї був стрес від постійного дитячого крику і вона залишила малюка і пішла на побачення. У соцгуртожитку горе-мати прожила чотири дні, сказавши, що їй ніде жити з немовлям. Ще тоді у дитини помітили невеликі синці. Це зафіксували з медиками, однак, що б’є саме мама – доказів не було.

Згодом з’ясувалося, що у 19-річної дівчини ще є старший трирічний син, який знаходиться в дитячому центрі. Малюкові зараз вже краще, хоча він потребує дообстеження, адже є підозра на перелом кісток черепа. Де його мати – невідомо, оскільки в гуртожитку вона більше не з’являється.

Вирішується питання про відібрання дітей у матері і позбавлення її батьківських прав. Виявилося, що мати вже стоїть на обліку у соцслужб, тепер же їй загрожує тюремний термін до 5 років.

Джерело.

Close