facebook

По 46 грн за долар: Українців попередили, як зміниться курс валюти вже скоро

Українцям розповіли, що буде з курсом долара найближчим часом.

Курс американської валюти навряд чи зросте більш ніж на 10% і, найімовірніше, не зможе дійти до позначки 46 чи 50 гривень за один долар. Донною інформацією ділиться Главред.

На думку експерта, курс американської валюти навряд чи зможе так різко зрости. Олексій Кущ — експерт аналітичного центру «Об’єднана Україна», чи може вплинути на валюту контрнаступ ЗСУ і яким чином.

Фахівець повідомляє, що у разі успішного наступу української армії на фронтах, то не виключено, що національна валюта зможе утримати свої позиції десь на рівні 37 гривень за американський долар. Водночас експерт зазначає, що це можливо лише за умови одночасного отримання міжнародної допомоги та продовження розсудливої ​​економічної політики.

Також Олексій Кущ прогнозував певні граничні цифри курсу американської валюти. Згідно з інформацією, долар може досягти цін від 36 гривень до 46 гривень за один «зелений». Однак це лише припущення, орієнтовний прогноз, адже існує величезна кількість факторів, які можуть вплинути на курс іноземної валюти.

Джерело.

Close