facebook

Тiлa знайшли закопаними: Мoторoшне вбuвствo родини з маленьким сином (ВІДЕО)

Поліція Чернігівщини спільно з правоохоронцями інших областей затримала підозрюваних у вбивстві молодої родини киян.

Тіла 30-річного чоловіка, його 28-річної дружини та їхнього сина чотирьох рочків виявили закопаними та з ознаками насильницької смерті.

Всіх їх убили, а автомобіль, яким вони їхали за купівлею іншого авто, спалили. Під час спецоперації було викрито трьох зловмисників, яких обґрунтовано підозрюють у вчинені цього злочину, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Зазначається, що повідомлення про зникнення сім’ї з Києва правоохоронцям надійшло близько опівночі 14 травня: подружжя з дитиною відправилося на Чернігівщину для придбання авто, після чого зв’язок із ними зник.

Під час пошуків чернігівські поліцейські виявили обгорілу автівку киян в одному з сіл Корюківського району області. За 500 метрів від того місця було знайдено закопані тіла чоловіка, жінки та дитини з ознаками насильницької смерті. На місці вбивства родини криміналісти вилучили низку речових доказів.

Для пошуків причетних до злочину було зорієнтовано максимальну кількість особового складу поліції Чернігівщини, а також створено спеціалізовану робочу групу, до якої увійшли також співробітники УСР та поліцейські з Житомирщини.

“У максимально стислі строки найдосвідченіші співробітники карного розшуку та слідчі поліції спільно з кримінальним аналізом похвилинно відтворили події тієї доби”, – зазначив керівник групи, начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський.

Встановлено, що кияни вирішили купити автомобіль у знайомого з Чернігівської області й вирушили туди, взявши з собою необхідну суму. Дізнавшись, що йдеться про великі гроші, їхній 22-річний знайомий спланував озброєний напад на родину та вбивство.

За підозрою у вбивстві подружжя з дитиною поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали трьох мешканців Корюківщини – двох чоловіків і жінку.

Встановлено, що зловмисники розстріляли автомобіль із родиною киян, а потім підпалили його, сподівавшись приховати сліди злочину. Тіла вбитих вони закопали неподалік місця вчинення злочину.

Під час проведення невідкладних обшуків в помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили речові докази.

Було відкрито кримінальне провадження за пунктами 1, 2, 6 та 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ, триває розслідування. Підозрюваним загрожує до 15 років тюрми або й довічне ув’язнення.

Джерело.

Close