facebook

У Віктора Павліка почалися проблеми через дружину і перепустку: До нього прийшла поліція

Стало відомо, чим усе обернулося для співака та його дружини.

Співак Віктора Павлік та його дружина Катерина Реп’яхова нарвались на жорстку критику у Мережі. Причиною стало вихваляння блогерки поїздкою порожнім Південним мостом у Києві, який зараз відкритий тільки для спецтранспорту.

У себе в сторіс вона розповіла, що Павлік порадував її “подарунком для обраних” – спецперепусткою, яка дає можливість їздити столицею навіть у комендантську годину.

Реп’яхова похвалилася: “Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх! А тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки”.

Співак на кадрах підтвердив, що подарував дружині документ, з яким вона може будь-коли їздити столицею та користуватися іншими привілеями.

Примітно, що згідно із законом отримати таку перепустку мають право лише громадяни, які належать до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.

Звичайно, все це не залишилося поза увагою українців, які висловили в Мережі свою думку щодо того, що відбувається.

Трохи пізніше у поліції Києві повідомляли, що спецперепустку співака Віктора Павліка було вилучено правоохоронними органами.

Повідомляється, що правоохоронці побачили у соцмережах відео, на якому артист та його дружина показують спецперепустку під час комендантської години під час проїзду Південним мостом. Під час бесіди зі співаком йому нагадали про заборону фіксувати об’єкти стратегічного значення.

Своєю чергою дружина Павліка прокоментувала інцидент і заявила, що все було лише “невдалим жартом і помилкою”.

Джерело.

Close