facebook

Туристу загрожує ампутація статевого члена після “божевільного” 24-годинного секс-марафону.

Він у тяжкому стані.

Чоловікові загрожує ампутація статевого члена після 24-годинного сексу під дією наркотиків.

Про це пише mirror.co.uk.

50-річний німець перебуває у тяжкому стані в лікарні в Ґроссето, Італія, після того, як займався сексом під впливом наркотиків протягом приблизно доби.

Чоловік і його дружина нібито провели “шалену” ніч, кохаючись після того, як прийняли екстазі у квартирі в Кастель-дель-П’яно.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловіку тоді стало зле і на початку травня опинився у лікарні. Більш ніж через тиждень після того, як його госпіталізували, його стан був описаний як важкий.

Наразі він перебуває у відділенні інтенсивної терапії, проте його прогноз залишається конфіденційним, і імена пари не називаються.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, у нього був септичний шок, що спричинив некроз статевого члена та мошонки.

Також в Італії минулого місяця повідомлялося, що невмілий уролог перебуває під слідством після того, як він ампутував пеніс пацієнта через “пухлину”, якої не існувало.

Хірурга звинувачують у завданні серйозних травм неназваному пацієнтові у регіоні Тоскана 2018 року. Чоловік, якому зараз 68 років, хоче подати до суду на 35-річного хірурга та вимагає компенсацію у розмірі 400 000 євро.

Пацієнт сказав, що йому завдано “дуже серйозних збитків” і що він заслуговує на компенсацію за фізичну втрату статевого члена, а також за психологічну травму, яку він зазнав.

Кажуть, що хірург, який проводив операцію, мав велику повагу, але більше не працює в лікарні в Тоскані і переїхав до Мілана.

Джерело.

Close