facebook

Небезпечний червень: Шаманка Сейраш зробила шокуючий прогноз для України (відео)

Шаманка Сейраш розповіла, що відбуватиметься в Україні в перший місяць літа, чи розвиватиметься ситуація на полі бою і дипломатичному фронті.

Ми на порозі червня, на порозі літа. Як твої карти бачать, як відчуваєш ти, що буде важливим у перший місяць літа, про що будуть головні новини, що буде у фокусі найбільше у червні цього року?

Прямо червона лінія така цікава. Це рух. Дуже багато руху, дуже багато переміщень, поїздок, вибору шляхів, а на фіналі з усіма цими шляхами маємо ще й Туз мечів, який говорить про те, що ми б’ємося. Весь сигніфікатор місяця весь у русі та загострених певних діях. Тобто розуміємо, що таке веселе, веселе, веселе, насичене.

Місяць пов’язаний із грошима, бо Вісімка пентаклів одразу, тобто одразу гроші, гроші, регулярно гроші, фінансове питання. Якесь ресурсне питання, це більше по озброєнню, по аркану Сили.

Місяць якогось активного соціального вияву. Скоріш за все якісь заяви і це стосується не лише внутрішньої політики, а й якихось гучних зовнішніх заяв, прийняття якихось зовнішніх рішень, типу Рамштайн, поїздки. Соціалка, соціалки багато, по десятому колу до нас хтось приїжджає, ми до когось їдемо, з кимось домовляємося про щось. Один соціальний рух.

Найцікавіше, що місяць проходить по Верховній жриці, таємні мудрі знання якої приховані. Тобто щось хитре, цікаве, що знаходиться за сімома замками, за десятьма дверима.

І місяць цілком насичений, дуже, і з військової точки зору теж насичений. У деяких моментах нам здаватиметься, що ми ловимо дежавю у бойових діях, у хорошому сенсі дежавю.

“Армія рф завжди зазнавала поразки”: астролог назвав два сценарії завершення бойових дій у 2023 році Також вона зазначила, що у кремлі немає довгострокового плану щодо війни в Україні, і все змінюється через тиждень, за кілька днів. Однак поки росія має ракети, вона обстрілюватиме українські території до останнього дня війни. Але є й добрі новини. За словами шаманки, на фронті контрнаступ ЗСУ вже відбувається, і він буде значний, крутіший за те, як було з Херсоном і Харківською областю.

Джерело.

Close