facebook

Астролог передбачила народний траур в Україні вже найближчим часом: “Може бути багато жертв”

За її словами, Росія буде обстрілювати наші міста.


Астролог Ангеліна Вакуліна розповіла, що найближчим часом Росія буде тероризувати нашу країну, тому можливі масовані обстріли.

За її словами, може бути багато жертв. Може повторитися така ситуація, як була у Вінниці, коли ворожа ракета влучила в торговий центр, внаслідок чого загинуло багато людей.

“Буде тривожно в найближчі тижні. Може програтися вторинна ситуація, народний траур, в наслідок обстрілів або за типом ситуації в Дніпрі та Вінниці. Тривоги з наслідками будуть і цілком можливо не вночі”, – передає слова Вакуліної “Главред”.

Найбільше варто остерігатися жителям Дніпра та області. Як продовжила експерт, країна-агресор може обстрілювати їх кілька днів поспіль.

Однак Вакуліна втішила тим, що контрнаступ триває. І вже найближчим часом частина окупованих територій повернуться під контроль України.

“Будуть складні дні”: 4 міста, які можуть потрапити під масований удар – прогноз для України

Київ 28 травня пережив найпотужнішу з початку масштабного вторгнення військ Росії атаку. Окупанти запустили понад 50 “Шахедів”. Астролог Ангеліна Вакуліна склала прогноз для України і назвала найнебезпечніші міста найближчим часом.

“Нічні тривоги. Київ, Дніпро, Чернігів, Запоріжжя, Суми та області. Будуть складні дні і ночі. Але скоро тривоги підуть на спад”, – говорить астролог, пише Главред.

Астролог зазначила одне місто, де буде найнебезпечніше.

“Запоріжжя! Погані карти. Можливі обстріли з жертвами серед мирного населення”, – каже Вакуліна.

При цьому астролог зазначає, що навколо ЗАЕС буде багато паніки.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Астролог часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

“Буде багато страшних новин. За фактом: пошкодження будуть, страшного або непоправного не буде. Обстріли будуть”, – прогнозує астролог.

Гороскоп для України
“Знаю, що всі застигли в очікуванні чогось страшного. Не варто! Обстріли так, будуть. Тривоги ігнорувати не можна. Це нова тактика окупантів”, – розповіла Вакуліна.

Астролог також зазначила, що вже є території, які будуть зовсім скоро деокуповані.

Також за її словами, буде відбуватися в червні і липні обмін полоненими.

“Обміни будуть частими, переговори ведуться. Будуть повертатися додому потихеньку”, – повідомила Вакуліна.

Джерело.

Close