facebook

“На фронті точно станеться щось несподіване”: Гороскоп на червень-2023 від Влада Росса

Червень-2023 буде сприятливим для наступу української армії та повалення Володимира Путіна.


Червень 2023 року буде важливим періодом, коли далекі й найбільші планети Сонячної системи – Юпітер і Сатурн – створять неймовірно сприятливу і гармонійну комбінацію. Якщо квітень і травень були складними, навіть виснажливими – і в психологічному плані, і в сенсі нестабільної погоди, то перший літній місяць дозволить розслабитися.

Хоча в червні теж можливі кілька напружених періодів, особливо наприкінці місяця. Серйозних масштабних подій, пов’язаних із війною, і несподіваних ситуацій на фронті також слід чекати наприкінці червня. Це буде обумовлено напруженим аспектом Марса до Урана, оскільки Уран – це планета несподіванок, а Марс – планета конфліктів та війни. Втім, ситуація на фронті почала змінюватися з кінця травня, і всі ці несподівані події можуть розвинутися наприкінці червня. Перш за все неспокійно буде в багатьох прикордонних областях Росії.

Крім того, наприкінці червня-2023 можливі складнощі з фінансами, адже, крім напруженого аспекту Марса до Урана, в цей час буде і непростий аспект Венери до Плутона.

11-27 червня Меркурій буде рухатися за своїм знаком – Близнюками. Тому в сферах комунікації і торгівлі справи підуть на ура. Якщо в попередні місяці зірки схиляли до економічної кризи, і Сполученим Штатам Америки загрожував дефолт, то при переході Меркурія з Тельця в Близнюки ці ризики знімаються: завершиться стагнація, почнеться економічне зростання і в Євросоюзі, і в Україні, і багато де ще, особливо коли Юпітер увійде в знак Тельця. За моїм прогнозом, в 2023 році економічної кризи не буде, США зуміють уникнути дефолту, тож усе буде добре.

Тугодумство Тельця піде в минуле після 10 червня, коли Меркурій залишить цей знак зодіаку. Однак у першій декаді місяця, поки Меркурій буде в Тельці, події будуть розвиватися повільно. Тому всі справи, які необхідно зробити швидко, краще відкласти на другу і третю декади червня.

Поки Меркурій рухатиметься Близнюками, кількість інформації, що надходить, збільшиться в рази, в порівнянні з попереднім періодом. Це гарний час для комп’ютерників, людей, що працюють в IT-сфері, для покупки транспортних засобів, комп’ютерів, ноутбуків і телефонів, а також для замовлення натальної карти народження. Тому друга і третя декади червня 2023 року можуть принести вдалі покупки.

Червень також стане місяцем, сприятливим для рекламного бізнесу та шоу-бізнесу. Це пов’язано з тим, що 5 червня Венера перейде в зодіакальний знак Лева, а Лев – це знак фарб, яскравості, блиску, творчості, концертів.
Повня. 4 червня о 6: 42 за київським часом Місяць стане повним у знаку Стрільця. Вісь Близнюки – Стрілець пов’язана з новими знаннями, розвитком інтелекту, спілкуванням і поїздками. Повня в знаку Стрільця зробить ці теми яскравішими. Також вона вкаже, на що саме кожному з нас необхідно звернути увагу найближчим часом, що потрібно доробити, з якими завданнями розібратися.

Перед повним Місяцем у Королівському, 7-му, градусі Лева, складеться найбільш сприятливий час для української армії, щоб почати повномасштабний прорив на фронті, відтісняючи ворога. Тому в ніч на 1 червня я б рекомендував почати активний наступ.

Повний місяць – це не початок чогось нового, а кульмінація певних подій у житті. Тому поблизу 4 червня сприятливо остаточно визначитися з поїздками, а нашим генералам – із напрямками наступу ЗСУ, тобто вирішити, на яких ділянках фронту домагатися прориву.

Після повні складеться сприятливий час для навчання та інтелектуальної діяльності, складання іспитів і захисту наукових робіт.

Повний Місяць в аспекті до Сатурну натякає на те, що в першій декаді червня важливо проявляти дисципліну, стійкість, зберігати свій внутрішній стрижень і не збиватися зі шляху до наміченої мети, навіть якщо хочеться все кинути і здатися.

Поблизу повного Місяця, 5 червня, слід бути обережнішими – можуть з’явитися страхи і тривоги, які до того мирно спали. Особливо це актуально для росіян, які живуть у прикордонних з Україною областях. Тому в Білгородській, Брянській, Курській і Ростовській областях може бути введено воєнний стан. Коли Путін починав “СВО”, він навіть не здогадувався, що війна перейде на територію Росії, а статися це може якраз у червні.

 

Аспект Юпітера і Сатурна. Головна астрологічна подія місяця – гармонійний аспект двох найбільших планет Сонячної системи, Юпітера і Сатурна. Це відбудеться 19 червня, напередодні літнього сонцестояння (цього року 21 червня, – ред.), коли цвіте папороть.

Ніч із 21 на 22 червня – гарний час для усунення Володимира Путіна. У цей період буде формуватися потужна коаліція навколо України, а українська армія здобуде велику силу та міць.

Ці дві соціальні планети добре впливатимуть одна на одну, допомагаючи правильно формувати цілі та докладати зусиль. У цей час будуть розпочаті довгострокові проєкти, буде легко сконцентруватися на важливих справах, посилити дисципліну та відповідальність. Тому починати бізнес сприятливо поблизу 19 червня – всі проєкти, розпочаті поблизу цієї дати, зможуть стати довгостроковими і прожити десятиліття.

Меркурій у Близнюках. Час, коли Меркурій проходить Близнюками, тобто 11-27 червня, сприятливий для наступних справ: виходів у світ, на люди, знайомств, спілкування, обміну ідеями та думками, налагодження дружніх стосунків, проведення творчих семінарів, отримання нових знань і перевірки отриманих, написання навчальних або літературних робіт, поїздок і відряджень, а також подорожей. Також у цей час можна займатися транспортом, зокрема, купувати мопеди, автомобілі та будь-які інші засоби пересування.

Ділова активність
Марс, планета ділової активності та бізнесу, у другій половині червня 2023 року розташується в знаку Лева, де залишатиметься до кінця місяця і всю першу декаду липня. У цей період буде велике бажання показати себе, запустити амбітний проєкт і застосовувати свої таланти.

До речі, це також свідчить про те, що у Левів серйозно додасться сексуальна сила, оскільки, крім Марса, у цей знак також увійде Венера. Тому це найказковіший місяць для представників цього знака зодіаку.

Якщо до цього багатьма діловими людьми рухали емоції, оскільки Марс проходив по знаку Рака, то в червні всіма почнуть рухати амбіції та прагнення виділитися на загальному тлі. Тому реклама і шоу-бізнес будуть процвітати.

З іншого боку, через те, що багато хто в червні намагатиметься демонструвати тільки найкращі свої сторони, далеко не все, що буде показано (в тому числі в рекламі), буде відповідати дійсності. Тому слід бути обережнішими і не вестися на красиву обгортку.

Справи, розпочаті в червні-2023, будуть відрізнятися сміливістю та епатажем. На ЗСУ чекає сміливий і стрімкий наступ, а також прорив російського фронту. “Військова” комбінація планет просто приголомшлива і зухвала.

У цей час важливо мати хорошого керівника проєкту.

У червні і українська армія, і кожен із нас буде здатний добитися реалізації задуманого сміливо і за будь-яку ціну, голосно заявивши про себе. Сміливість – це головна якість, яку буде давати Марс у Леві.

Творчість і все, що стосується дітей, – це все “левові” теми, які матимуть великий успіх у червні.

Наприкінці місяця виникне небезпека щось втратити або зіткнутися з несподіванкою, особливо поблизу напруженого аспекту Марса та Урана. Найбільш провальний період – поблизу 26 червня. Тому 25-27 червня краще не організовувати важливих зустрічей і вирішення важливих питань із бізнес-партнерами, оскільки в справах можуть виникнути форс-мажори, несподівані повороти і найбільш непередбачувані ситуації.

На фронті точно станеться щось несподіване в 20-х числах червня, припускаю, що це буде прорив до Криму.

Гроші
Фінансові питання в червні-2023 також будуть пов’язані з темами Лева. А Лев буде підкріплений планетою Венера, яка з 5 червня розташується в цьому знаку. У зв’язку з цим з’явиться бажання бути більш щедрими, витрачати гроші наліво й направо, не замислюючись про майбутнє.

У першій декаді червня варто бути обережнішими при вирішенні фінансових питань, оскільки Венера зіткнеться з напругою Плутона та Юпітера, а це аспекти невезіння, втрат і роздутих очікувань.

Особливо невдалими для інвестицій і ризикованих фінансових операцій будуть 4 і 5 червня, а найскладніший день – 11 червня. У ці дні потрібно уникати ризикувати грошима і не купувати нічого важливого.

Кохання і стосунки
У червні 2023-го багатьох захоплять яскраві почуття. Коли Марс і Венера в Леві, як правило, процвітають курортні романи, тому кохання можна шукати на пляжах і в будинках відпочинку.

Цього місяця в любовній сфері можливі і розчарування, і приємні події. Люди будуть активно знайомитися, освідчуватися, відвідувати різні заходи і заклади – будь-які місця, де можна і себе показати, і на інших подивитися. Однак слід бути обережнішими під час знайомств, оскільки 4-11 червня ризики будуть великі – є небезпека навіть підхопити венеричне захворювання.

Якщо стосунки вже склалися, то цей місяць підійде для того, щоб красиво провести час, порадувати коханих сюрпризами і широкими жестами, наприклад, нарешті подарувати, нехай і влітку, шубу своїй дружині або діаманти.

При Венері в знаку Лева багатьом кортітиме показати себе з найкращого боку, прорекламувати себе, проте далеко не завжди цей образ буде відповідати реальності. Якщо людина занадто випинає свої достоїнства і хвалить себе, не варто їй довіряти – краще перевірити, наскільки її слова підтверджуються реальними діями. Є ризик побачити красиву обгортку, за якою насправді нічого немає, особливо слід остерігатися альфонсів.

Крім того, Марс і Венера у Леві говорять про те, що це прекрасний час для того, щоб зайнятися фітнесом, наростити м’язи. Особливо сприятливі для цього друга і третя декади місяця.

Поїздки та подорожі
Несприятливі і складні дні в червні для поїздок – це 1, 2, 4, 10, 11, 15, 26, 28-30 червня. У ці дні Меркурій і Марс будуть напруженими, тому можливі ДТП і нещасні випадки. У ці дні краще відмовитися від поїздок.

Сприятливі дні для поїздок:

у будинки відпочинку та санаторії – 3, 9, 18-20 червня;
у гори – 5-6 червня;
на море, до водойми – 3, 9, 17-20 червня;
з метою розваг – 3, 21, 22, 27 червня;
з метою відвідування семінарів та тренінгів – 3, 7, 8, 9 червня;
ділові поїздки, відрядження – 5, 6, 14, 23-25 червня.
Небезпеки місяця
Головним напруженим аспектом місяця стане аспект Марса і Урана, який буде 26 червня. Однак цей транзит дасть про себе знати вже 24 червня. Тому останній тиждень місяця може бути досить складним, коли те, що відбувається буде важко контролювати. Поблизу цього транзиту стаються непередбачувані ситуації, землетруси та вибухи. У Російській Федерації в цих числах, швидше за все, впаде літак.

Також 25-27 червня не варто вдаватися до жодних ризикованих дій.

Що можна і чого не можна робити в червні-2023
Що можна робити в червні 2023 року: заводити нові знайомства і зв’язки; частіше виходити в люди; відвідувати різні заходи; займатися рекламою; вчитися, відвідувати тренінги та майстер-класи; починати сміливі проєкти, особливо творчі; працювати зі своїми страхами публічності; розвивати красномовство; чоловікам – записатися на курси пікапа, а дівчатам – вивчати, як пробудити свій жіночий початок, щоб залучити заможного чоловіка; зайнятися тантрою.

У червні-2023 не рекомендується: з’ясовувати стосунки, сваритися з близькими людьми, а особливо з сусідами; нехтувати уважністю при ухваленні важливих рішень, особливо наприкінці місяця; ризикувати фінансами, особливо на початку місяця; випинати своє “я” і намагатися здаватися кращим за інших; критикувати людей, що особливо кортітиме робити Дівам; висувати претензії; давати непрохані поради.

Джерело.

Close