facebook

“Точно станеться”: Астролог спрогнозував великі зміни і назвав дату. Названо міста, де незабаром буде сильне бомбардування

Астролог прогнозує, що незабаром на ЗСУ чекає сміливий і стрімкий наступ, а також прорив російського фронту.


Астролог спрогнозував прорив ЗСУ до Криму / Колаж: Главред, фото: УНІАН, ua.depositphotos.com
Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на червень 2023 та розповів, що чекає на нас у перший місяць літа. Про це Росс розповів в інтерв’ю Главреду.

“Марс, планета ділової активності та бізнесу, у другій половині червня 2023 року розташується в знаку Лева, де залишатиметься до кінця місяця і всю першу декаду липня. У цей період буде велике бажання показати себе, запустити амбітний проєкт і застосовувати свої таланти. Якщо до цього багатьма діловими людьми рухали емоції, оскільки Марс проходив по знаку Рака, то в червні всіма почнуть рухати амбіції та прагнення виділитися на загальному тлі. Тому реклама і шоу-бізнес будуть процвітати”, – розповів астролог.

Як зазначив Росс, через те, що багато хто в червні намагатиметься демонструвати тільки найкращі свої сторони, далеко не все, що буде показано (в тому числі в рекламі), буде відповідати дійсності. Тому слід бути обережнішими і не вестися на красиву обгортку.

“Справи, розпочаті в червні-2023, будуть відрізнятися сміливістю та епатажем. На ЗСУ чекає сміливий і стрімкий наступ, а також прорив російського фронту. “Військова” комбінація планет просто приголомшлива і зухвала”, – повідомив астролог.

За його словами, у червні і українська армія, і кожен із нас буде здатний добитися реалізації задуманого сміливо і за будь-яку ціну, голосно заявивши про себе. Сміливість – це головна якість, яку буде давати Марс у Леві.

“На фронті точно станеться щось несподіване в 20-х числах червня, припускаю, що це буде прорив до Криму”, – зазначив Росс.

Також він підкреслив, що наприкінці місяця виникне небезпека щось втратити або зіткнутися з несподіванкою, особливо поблизу напруженого аспекту Марса та Урана. Найбільш провальний період – поблизу 26 червня. Тому 25-27 червня краще не організовувати важливих зустрічей і вирішення важливих питань із бізнес-партнерами, оскільки в справах можуть виникнути форс-мажори, несподівані повороти і найбільш непередбачувані ситуації.

 

Також екстрасенс  Марія Тиха  назвала міста, де незабаром буде сильне бомбардування

Українцям варто бути дуже обережними в червні.


Екстрасенс і відьма-некромант Марія Тиха перерахувала міста, які в червні буде бомбити Росія. У зоні ризику також опинилися кілька областей.

За її словами, чекати біди варто жителям Полтави, Львова, Києва, Харкова, Одеси та Одеської області, Миколаєва та Миколаївської області, Дніпра, Хмельницького, Запоріжжя, Херсона, Кіровограда, Рівного та Житомира.

“Жителям цих міст не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Якщо ви її чуєте, йдіть в укриття, тому що ворог безжальний”, – каже екстрасенс.

Вона додала, що в червні буде кілька найнебезпечніших днів, коли варто бути максимально обережними – 3, 9, 12-13, 15, 17, 26-28 червня.

Крім того, Тиха зазначила, що влітку можливі теракти. За її словами, у країни-агресора немає стратегії, тому вона буде хаотично завдавати ударів по різних містах нашої країни.

Нагадаємо, раніше відьма-некромант Марія Тиха в інтерв’ю УНІАН розповіла, що чекає на нас влітку, які дні червня будуть найнебезпечнішими, чи триватимуть масовані обстріли, і які території ми можемо незабаром повернути.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Close