facebook

” Попадання з жертвами” Буде другий акт горя: прогноз для України, які 3 міста під новою загрозою масового обстрілу

Київ і ще 2 міста будуть в небезпеці в червні. Астролог Ангеліна Вакуліна і Людмила Халанська попереджають про дуже неприємний місяць для України.


У травні Росія влаштувала серйозні обстріли в Україні. Як кажуть астрологи, часті ракетні атаки, нічні повітряні тривоги та обстріли міст – це план окупантів.

“Будуть заганяти нас в страхи і паніку ракетами і Шахедами”, – розповіла Главреду астролог Ангеліна Вакуліна.

Астролог зазначає, що загроза на найближчі ночі все ще є.

“Попадання з жертвами. Київ, Суми, Запоріжжя”, – додала вона.

Астролог також попередила всіх жителів України під час тривоги ховатися в укриттях.

Хто така Ангеліна Вакуліна
Ангеліна Вакуліна – астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Прогноз на червень 2023 для України
“Травневий антракт закінчився. Він пройшов в очікуванні нашого контрнаступу, якого не відбулося. На відміну від серпня-вересня 2022 року, коли в гороскопі України востаннє діяв аспект, який означав позитивну для нас динаміку у військовій справі та призвів до нашого контрнаступу зі звільненням Херсона та Харківської області, навесні 2023 року не було жодного астрологічного показника для контрнаступу. Тому травень я і назвала в річному прогнозі “антрактом” після першого акту”, – повідомила в Facebook астролог Людмила Халанська.

За словами астролога, в червні починається другий акт драми цього року.

“Найнеприємніший. Тому що в гороскопі України з’являється підступний уран. Від якого можна очікувати що завгодно. Передбачити, які саме неприємності він несе, неможливо. Адже Уран саме і означає непередбачуваність і несподіванки. А також щось принципово нове, чого досі не було (в даному випадку в негативному для нас варіанті)”, – заявила астролог.

Пік цього аспекту припадає на початок липня, додала астролог.

Хто така Людмила Халанська
Людмила Халанська-відомий астролог. Автор багатьох статей і публікацій в ЗМІ. Халанська також астролог-консультант, складає натальні карти, прогнози, гороскопи сумісності.

“Тобто від тепер і аж до 10-х чисел липня можливо щось нове і несподіване, що буде вкрай небажаним для нас. Сподіваємось, найгіршого не станеться (на жаль, Уран також має відношення до радіації), і в другій половині літа відбудуться певні події, які змінять ситуацію. Але все ж не зроблять її помітно позитивною для нас. У річному прогнозі я писала, що в цьому році в гороскопі України немає позитивних показників. Але є відокремлені характерні дії, драматургія (одним з таких драматичних епізодів вже став Бахмут). Тому і назвала все це драмою. Тепер починається новий акт драми. Знаю, що негативні прогнози не подобаються. І інших поки немає”, – повідомила астролог.

Джерело.

Close