facebook

Чи забере Україна Крим? Таролог розповіла, що загрожує Володимиру Зеленському: “Все піде не так, як комусь хочеться”

Валентина запитала у карт, чи взагалі буде таке, що Україна поступиться будь-якими територіями.

Якось Україну захлеснула новина про те, що президент Франції Еммануель Макрон, який любив по 1,5 години розмовляти телефоном з володимиром путіним, пропонував Володимиру Зеленському здати території України, щоб “зберегти обличчя” президента Росії.
Звісно, ​​ні президент, ні українці не погодилися б на такі поступки ні за що в житті, а сам Макрон такими “пропозиціями” посіяв ненависть до себе в серцях мешканців нашої країни.

Але питання все ж таки хвилююче, саме тому з ним прийшли українці до тарологині Валентини.

“З якого бодуна вона повинна здавати свої території, я не розумію? Росія сильніша за Україну? Я думаю, що немає і найближчим часом це покаже”, – обурюється експертка, але погоджується розкласти карти.

Валентина запитала у карт, чи взагалі буде таке, що Україна поступиться будь-якими територіями.

“Ні, не буде… Карти сказали, що все піде не так, як комусь хочеться. Хтось хоче, аж вмирає, ці території здати. Ось вони зупинилися і роблять безглузді переговори, щоб на цих територіях залишитися. Так, зараз. Україна свої території забере”, – ділиться Валентина.

Виходячи з такого прогнозу, надсилаємо гарячі привітання Маріуполю, окупованому Донбасу та Криму та чекаємо на ваше швидке повернення додому, в Україну.

Джерело.

Close