facebook

“Розпочнеться пекельний червень”: Астролог прогнозує, у 20-х числах червня станеться щось шокуюче

За словами астролога, вже в перші дні та тижні літа можуть статися поворотні моменти у війні, яку розв’язала Росія проти України.

Наші читачі знайомі з відомим астрологом Владом Россом, який днями передбачив трагічну долю міністра оборони країни-агресора Росії Сергія Шойгу. Виявилося, що у Влада Росса є ще й трохи пророцтв на перший місяць літа.
Астрологічний експерт визначив, що українська армія має змогу прорватися до Кримського півострова. За словами Росса, найбільш напружених подій на фронті слід очікувати наприкінці місяця.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Влада Росса у мережі YouTube.

Як зазначає астролог, наприкінці червня рух планети сюрпризів Урану та планети війни Марса може говорити про масштабні події, у тому числі несподівані події на фронті. Не виключено, що “гаряче” буде на території країни-агресора.

“Ситуація на фронті почала змінюватися з кінця травня, і всі ці несподівані події можуть розвинутися наприкінці червня. Насамперед, неспокійно буде у багатьох прикордонних областях Росії”, – заявив Росс.
Крім того, згідно з його прогнозом, загострення обстановки можливе поблизу повного місяця 5 червня. Знову ж таки, йдеться про росіян.

“У Білгородській, Брянській, Курській та Ростовській областях може бути введено військовий стан. Коли путін починав “СВО”, він навіть не здогадувався, що війна перейде на територію росії, а відбутися це може якраз у червні”, – йдеться у прогнозі астролога.
Рос розповів і про можливі успіхи ЗСУ. Найбільш вірогідними є поворотні події, за словами астроексперта, в останніх числах першого літнього місяця.

“На фронті точно станеться щось несподіване у 20-х числах червня, припускаю, що це буде прорив у Крим”, – озвучив прогноз Росс.

Джерело.

Close