facebook

Переможний червень: тарологиня Хомутовська розповіла, що чекає на українців

Карти Таро допомагають отримати приблизну відповідь на питання які всіх цікавить

Про події на фронті, та те, що чекає українців розповіла тарологиня Людмила Хомутовська, зробивши розклад під час запису на Youtube.

У новому інтерв’ю розповіла про те, що чекає українців в червні. Які гарні новини ми отримаємо першого місяця літа.

Вона зазначила, що червень не стійкий місяць, Україні потрібні велетенські гроші, але через корупціонерів або інші ситуації “хтось прокрався, або пішли не туди”, будуть перетягування канатів, та затримки.

З хороших новин — доволі активний фронт, і хороші звістки.

У червні нам показують період хороших звісток, не побоюся сказати, що ми повернемо собі щось, будуть перемоги саме в червні. Але кінця війни я не бачу,
– розповідає тарологиня.
Обстріли територій

За словами Хомутовської, за “повішеним” обстрілів повинно стати менше. Вже навіть якщо згадати цей тиждень, перерви все ж таки були. Але на жаль, такі атаки вони будуть.

Найбільш спокійна друга половина червня, хоча я не можу сказати, що така супер жахлива перша,
– зазначила тарологиня.

Повернення полонених і деокупація

У червні має бути грандіозне повернення полонених. На жаль, це не про тисячі, але там багато.Також нам буде надана хороша підтримка, у нас буде активний фронт і буде повернення земель.

Підтримка озброєнням

За словами Людмили Хомутовської, Україна може отримати літаки, але не всі, а меншу частину, також повідомляється, що з приводу постачання зброї, то ми будемо отримувати все, що тільки попросимо.

Джерело.

Close