facebook

“Може вдарити по трону”: розкрито слабке місце путіна, як звільнення Криму знищить диктатора

Журналіст і політичний діяч Ігор Яковенко в інтерв’ю Politeka Online розповів, які втрати для рф можуть бути неприйнятними і як втрата Криму вплине на долю путіна.

“Коли у Скабєєвої, у Соловйова кажуть, що для росії неприйнятних втрат не існує, то маються на увазі насамперед людські жертви. Тобто для росії не існує тієї межі, після якої в росії якось прокинуться, скажімо: ні, ну все, неможливо. Ну от зараз втратили 200 тисяч, ну ось 300 – це вже too much, а мільйон – це зовсім погано… Та ні, в росії не рахують людські жертви і ніколи не рахували, в деяких випадках навіть пишаються: ось дивіться, як багато ми втратили, це означає, що ми такі безстрашні та переможні”, – заявив експерт.

Тому, за його словами, людські жертви для росії не беруться до уваги, але ось територіальні втрати — це суттєво. Наприклад, втрата Криму може серйозно вдарити по путіну.

“Я думаю, що цілком можливо, що і в масовій свідомості, і у свідомості верхівки деокупація та звільнення Криму буде серйозним фактором, який може вдарити рикошетом у тому числі і по трону. Тобто коли ви кажете, що втрата трону буде чутливою, втрата трону – це смерть. Там питання не про чутливість, там питання про виживання для путіна. Влада і життя злилися в одне. Втрата трону – це втрата життя. Але ось втрата Криму може справді вдарити по трону, бо Крим — це сакральне місце, в нього дуже багато вкладено”, — додав Ігор Яковенко.

володимир путін

 

Джерело.

Close