facebook

“Будинок ходив ходуном, було лячно, а бігти на вулицю – ще страшніше”: одеситка – про пережиту нічну атаку

За словами очевидиці, потужний вибух пролунав близько 2.30. Він був настільки сильним, що її багатоквартирний будинок в якусь мить колихнуло.

 

Після нічного ракетного удару по Одесі стало відомо, що окупанти традиційно атакували жилий масив. Як повідомляло оперативне командування “Південь”, пошкоджено бізнесцентр, навчальний заклад, житловий комплекс, заклади харчування та крамниці.

ТСН.ua розшукав одну з очевидиць нічної атаки окупантів та поспілкувався з нею.

Жінка, яка мешкає за 300 метрів від бізнес-центру, розповідає, що вибух був настільки потужним, що її багатоквартирний будинок в якусь мить колихнуло.

“Близько 2.30 ранку пролунав вибух, після нього ми почули декілька хлопків. Навіть не уявляю, що вибухало після прильоту ракети. Я прокинулась та відчула, що мій будинок вперше ходив ходуном. За долі секунд ми вибігли до коридору, але в укриття вирішили не йти. Було дуже страшно. Я пам’ятаю випадок, як тиждень тому загинули люди в передмісті, які бігли в укриття, вони загинули на вулиці”, – розповіла нам одеситка Тамара.

За її словами, наслідки влучань вона побачила після світанку.

“Вже зранку я побачила наслідки та зрозуміла, що влучання було саме у бізнес-центр. Там зруйновано все. Поруч розташований склад однієї з мереж супермаркетів, там, наскільки я зрозуміла, виникла пожежа. Раніше над цим складом розташовувався музей, але під час війни він не працював”, – розповідає одеситка.

До цього додає, що цинічність обстрілу в тому, що поруч з місцем влучання ракети немає жодного військового об’єкту.

“Вони цілять вночі по житлових кварталах, по людях, які сплять”, – додає наша співрозмовниця, аналізуючи останні атаки ворога по Одещині.

Ракетний удар по Одесі 14 червня
Нагадаємо, російські окупанти в ніч проти 14 червня атакували Одесу ракетами “Калібр”, запустивши по місту чотири ракети, дві з яких були збиті силами протиповітряної оборони. На жаль, є влучання. Ракети поцілили по складу торговельної мережі, бізнес-центру, навчальному закладу, житловому комплексу, закладу харчування, крамницях та машинах.

Вибуховою хвилею був пошкоджений храм князя Володимира: там повилітали вікна, на підлозі лежать понівечені ікони та інші церковні речі. За останніми даними, через атаку відомо про трьох загиблих і 13 постраждалих. Рятувальники на місці розбирають завали в пошуках людей.

Джерело.

Close