facebook

Коли та як завершиться війна в Україні: Шoкуючe пророцтво Ванги

Знаменита болгарська провидиця передрікала російсько-українську війну. Вона спрогнозувала, як розвиватимуться події, а також коли та як завершиться протистояння двох ворогуючих сторін.

Провидиця Ванга передбачала, що Україна буде у темряві. Вона прогнозувала, що у всьому світі спостерігатимуться зміни з 2022-го, який став “роком страшних змін”. Екстрасенс зазначала, що на планету в 2023 році чекають серйозні зміни клімату.

Про прогнози Ванги розповіла її учениця Ваня Станєва, яка зараз мешкає в Лондоні.

Якщо вірити записам, які конспектувалися зі слів провидиці, вона знала, що російсько-українська війна розпочнеться взимку і триватиме не більше двох років. Вона закінчиться влітку. Таким чином, можна зробити висновок, що бойові дії на території нашої країни завершаться в найближчі три місяці поточного року.

Зазначено, що Ванга не називала точних часових проміжків щодо воєнних подій. Проте вона прогнозувала труднощі для українського президента – його намагатимуться оббрехати. Лідер українців зможе утримати владу, якщо виявить терпіння.

Прозора прогнозувала, що нашу державу може очолити жінка. У такому разі на Україну чекає процвітання. Також є пророцтво про те, що в майбутньому Україна стане головною в союзі із п’яти країн.

За словами Вані Станєвої, Ванга повідомляла про розпад Радянського Союзу. Сама ж вона передбачала перемогу на президентських виборах в Україні артиста, яким у минулому був Володимир Зеленський. Станєва висловила впевненість у тому, що наша держава переможе агресора.

“Цей конфлікт він розрулиться на хороше, позитивне, буде на вашу користь”.

На нас чекає економічний прорив та завершення протистояння на Донбасі.

Джерело.

Close