facebook

Астролог Влад Росс: Путін вже замінував ЗАЕС. Скоро може й натиснути ядерну кнопку

Астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН розповів, що чекає на Україну в липні, чи будуть якісь перемоги у ЗСУ, чи підірве Путін Запорізьку АЕС, коли можуть ліквідувати диктатора, і коли закінчиться повномасштабна війна.

Владе, яким липень буде для України?

Наша армія просунеться вперед по всіх фронтах, тому липень буде переможним. Ми почнемо повертати свої землі. Більше того, ми повернемо Херсонську область, яку затопив Путін. Коли там все підсохне, ми можемо зробити величезний ривок вперед, і навіть дійти до Криму. Тому не здивуюся, якщо в липні ми вже будемо відпочивати на півострові.

А що чекає на Запорізьку область – одну з найгарячіших зараз точок?

В кінці липня-початку серпня, а також в 20-х числах серпня Венера увійде в будинок катастроф України, а Марс стане на своє місце в натальній карті нашої країни, тому є ймовірність, що Путін підірве Запорізьку АЕС. Він вже її замінував. Може бути глобальна екологічна катастрофа. Це не буде другий Чорнобиль, але буде щось схоже на Фукусіму.

Єдиний шанс цього не допустити – піти на Москву, як це днями зробив Євген Пригожин. Потрібно прибрати Путіна. Якщо цього не зробити, то зовсім скоро він не тільки може підірвати АЕС, а й почати ядерну війну.

Найближчий тиждень – найсприятливіший період для того, щоб прибрати диктатора.

Скажіть, чи відбудеться в Росії справжній переворот, а не просто розіграний спектакль?

Пригожин розвернувся, бо погрожували вбивством його дочки. Цим повинна займатися людина, яка нічого не боїться, у якої немає слабких місць. Можу сказати, що похід Пригожина на Москву – це репетиція. Справжній переворот в країні-агресора може статися вже в серпні, коли Марс буде проходити по Сатурну – планеті, яка управляє здоров’ям Путіна. Тобто вже в кінці літа або на початку осені Путіну може настати кінець.

Крім того, в РФ може початися бунт через бажання Путіна натиснути на ядерну кнопку.

Чи будуть весь цей час продовжуватися обстріли?

Такі, як минулого місяця – ні. Кілька ракет може прилетіти, але це не буде у великих масштабах. Вглиб України ракети летіти не будуть, проте кілька міст все ж перебувають в зоні ризику. Це Запоріжжя, Нікополь, Херсон, Миколаїв, Суми та Харків.

Також хочу звернути увагу на Київ. Його продовжуватимуть обстрілювати. Найнебезпечніші райони ті, де знаходяться військові частини. Однак буде все менше і менше ударів.

За останній час ЗСУ значно просунулися вперед. Більше того, вони звільнили кілька населених пунктів, які були в окупації з 2014 року. Чи буде Росія мститися нам за ці перемоги і намагатися прибрати головнокомандувачів нашої країни?

Раніше Путін намагався це зробити, але зрозумів, що йому це не вдасться. Тому ніякої небезпеки для життя Володимира Зеленського, Валерія Залужного та інших немає. Я вам більше скажу: єдина людина, яку незабаром приберуть – це сам Путін. Я не даю жодних шансів, що він надовго затримається. Більш того, зараз замість нього з’являються одні двійники.

Але якщо він проживе ще мінімум півроку, то обов’язково вдарить ще й по Вашингтону. Його мрія – знищити Білий дім. Якщо зазвичай люди прагнуть до кохання, фінансового достатку і інших життєвих радощів, то Путін прагне тільки до помсти, бо всіх вважає зрадниками.

Що зірки говорять про майбутнє Росії? Чи буде існувати ця країна після закінчення війни?

Ще кілька років тому я говорив, що Росія розпадеться на запчастини. Їх буде не менше 30. Наприклад, Путін ще при владі, а Дагестан вже хоче незалежності. Те ж саме скоро буде і з Чечнею.

Путін увійде в історію, як останній правитель Росії, тому що цієї країни більше не буде. Крім того, на це вплине і Плутон у Водолії. Він завжди солідарний з катастрофою для Росії.

А що чекає на Україну в найближчому майбутньому?

У 2024 році Україна увійде до Євросоюзу і НАТО. Це буде наша найголовніша перемога. На нас чекає все тільки найкраще. Також ми переможемо корупцію. До нас приїдуть інвестори, які будуть вкладати гроші у відновлення країни. В економічному плані ми станемо дуже сильними.

Коли закінчиться повномасштабна війна?

В той день, коли ліквідують Путіна. Цей процес вже розпочався. Взагалі війна могла закінчитися днями, коли Пригожин міг захопити владу, але не захотів цього робити. Зірки кажуть, що червень, серпень, вересень і жовтень будуть сприятливими для того, щоб все це закінчити. Далі у Путіна немає шансів пережити цей рік. Тому війна може закінчитися в будь-який момент.

Найпохмуріший мій прогноз щодо закінчення повномасштабної війни – кінець весни-початок літа наступного року, якщо якимось чином при владі буде перебувати двійник диктатора.

При цьому хочу порадувати, що суд в Гаазі все ж відбудеться. Ми побачимо там багато персон, які понесуть покарання за всі злочини в Україні. На лаві підсудних опиняться Патрушев, Лавров та інші.

Джерело.

Close