facebook

Астролог – про важливу близьку дату: “Ця подія трапляється раз на півтора року”

У липні цього року очікується ретроградність Венери, яка змусить переглянути любовні відносини і фінансові стратегії.

Липень 2023 року обіцяє бути цікавим і насиченим місяцем, коли може статися безліч важливих подій, особливо в 20-х числах. Липень буде сприятливим для відпочинку та розслаблення, оскільки це час раку.

Як розповів в інтерв’ю Главреду астролог Влад Росс, важливою астрологічною подією місяця стане ретроградність Венери, яка змусить нас переглянути наші любовні стосунки та фінансові стратегії. За його словами, ця подія трапляється раз на півтора року.

“Також в липні Марс змінить знак Зодіаку і перейде з активного Лева в спокійну Діву – розважливий і прагматичний знак. Марс буде прагнути впорядкувати все, що наворотив до того. Наприклад, не виключено, що група військ НАТО буде втихомирювати диявола Путіна, який накоїв справ”, – говорить Росс.

Астролог зазначає, що Марс буде перебувати в Діві з 10 липня до 27 серпня. У цей період події будуть розвиватися “планомірно, чітко, поступально, крок за кроком, купина за купиною, траншея за траншеєю, як говорив Путін, “курочка по зернятку клює”.

Хто такий Влад Росс
Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

“Левова активність просування військ була знесена руйнуванням Каховської ГЕС. Тепер просування армії буде не активним, потужним і буйним, а скрупульозним, чітким, раціональним і вдумливим під впливом Діви. Також Марс в Діві підкреслює важливість терпіння – його повинно вистачати навіть на найбільш нудні і скрупульозні справи”, – зазначив астролог.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Close