facebook

Покажіть це міністру оборони: працівники ТЦК почали зі штурмом прориватися до будинків українців – закони та Конституція більше не працюють

Військкоми Хмельницької області вийшли на “новий рівень” мобілізації


Під час загальної мобілізації в Україні лунали чимало скандалів з особливо “заповзятливими” військкомами. Лідируючу позицію у цьому ганебному рейтингу займає Одеса, але на Хмельниччині співробітники ТЦК вийшли на новий рівень.

На опублікованому в Мережі відео зняті військкоми, які не стали нічого вигадувати та просто вдерлися до будинку чоловіка. При цьому він упродовж тривалого часу вимагав від співробітників ТЦК залишити його житло, проте ті зовсім на це не реагували.

Щобільше, військкоми з міста Деражня, що на Хмельниччині поводилися агресивно, махали руками та весь час вимагали від чоловіка, щоб він не знімав їх на камеру.

Далі на кадрах один зі співробітників ТЦК починає розповідати чоловікові про те, що під час воєнного стану, виявляється, “права громадян обмежуються”. Очевидно, вони цілком упевнені у своїй правоті й тому, що мають право творити будь-яке беззаконня.

В один із моментів військкоми перестали вмовляти чоловіка вийти на вулицю, а розпочали погрожувати – обіцяли йому “зламати ногу і голову”.

Джерело.

Close