facebook

“Можуть відмовити гальма”: відомий астролог назвав небезпечні дати у липні.

Українцям повідомили про небезпечні дати у липні, що потрібно знати

Липень 2023 року є періодом, який може бути викликом для багатьох. За словами відомого астролога Влада Росса, цього місяця можливі фінансові проблеми, складнощі у відносинах, а також ситуації, пов’язані з техногенними катастрофами.

Про це повідомляється на порталі «glavred»

Астролог рекомендує уникати відвідування лікарів у період з 21 по 24 липня, якщо у вас виникли проблеми зі здоров’ям. Це пов’язано з несприятливою статичністю Венери, яка може загальмувати теми, пов’язані з красою, покупками, грошима, стосунками та партнерством. Якщо у вас плануються пластичні операції або косметологічні процедури, краще встигнути їх зробити в першій половині місяця, щоб уникнути негативних наслідків.

“З 15 по 25 липня – це найнебезпечніший період у плані техногенних катастроф. Цей транзит буває приблизно раз на два роки, і він пов’язаний з гальмуванням або відсутністю гальм. У прямому сенсі слова у автомобіля можуть відмовити гальма. Тому в далеких поїздках близько 20 липня можливі складні ситуації”, – каже експерт.

З іншого боку, період із 25 по 31 липня буде сприятливим для перегляду контрактів та фінансових справ, а також для вирішення фінансових питань. У цей час можна приймати важливі рішення та проводити угоди.

Проте, астролог також попереджає про можливу техногенну катастрофу, яка може статися 20 липня під час жорсткого аспекту Марса та Сатурна. У цей період можливі запеклі бої та значні втрати у військових танках та бойових машинах піхоти. Також можуть статися вибухи на важливих мостах, включаючи Керченський міст.

“Можуть вибухнути якісь аміачні заводи, якийсь Кримський Титан. Також велика і хімічна загроза, а тим більше Нептун, пов’язаний з хімією, стає ретроградним цього місяця. Тому слід бути обережнішим поблизу цього транзиту, оскільки він досить аварійний і травмонебезпечний Якщо він якимось чином зачепить вашу натальну карту, то можуть бути найнеприємніші наслідки. чином”, – продовжив Росс.

Важливо пам’ятати, що астрологія є предметом віри та думки з цієї теми можуть відрізнятися.

Джерело.

Close