facebook

Диво на фронті! Прямо на Запоріжжі – ЗСУ це зробили: прорив! ЗСУ зізналися щойно, переможемо!

Командир підрозділу ЗСУ Денис Ярославський розповів, як справи на Запорізькому фронті.

“Не можу вам розповідати все, 47-а бригада теж творить дива. Наскільки мені відомо, першу лінію оборони проломлено, вони йдуть далі і наступним буде Токмак. Як тільки ми візьмемо Токмак, ми візьмемо найголовніші логістичні траси. Але знову ж таки, повертати завжди складніше, ніж втрачати. ​​Ми ще розбиратимемося, чому ми втратили всі ці південні території”, – розповів військовий у ефірі Politeka Online..

Також командир підрозділу розповів про лінії оборони росіян, які вони встигли за цей час зробити. За його словами, окупанти вміють оборонятися.

“Перша лінія оборони вся замінована. Друга лінія оборони, так звана КСП – це окопні системи або укріплені райони, там де вони переважно проводять спостережну функцію. Третя лінія оборони – це вже лінія, яка зроблена з бетонних дотів, куди танки в’їжджають. Там “БТР можуть в окопи заїхати. Вони окопуватися вміють, тому з інженерією у них все в порядку. Тому все дуже складно, нереально складно, тому що лінія оборони росіян сягає 30-40 кілометрів углиб фронту”, – поділився військовий.

На першій та другій лініях оборони українського фронту перебувають близько 180 тисяч російських солдатів.

За словами Сергія Череватого, наразі ворог концентрує увагу на окремих напрямках, зокрема, на Куп’янському, де він вже багато тижнів намагається прорвати оборону українських сил, хоча б в деяких місцях, проте зазнає невдач.

 

 

Джерело.

Close