facebook

Ісаак Ньютон за життя назвав точний рік кінця світу: Ми всі ще поживемо, але недовго

Ньютон припустив, що сам Ісус Христос у 2060 році повернеться до людей і править 1000 років.

Питання кінця світу бушують уми всього світу споконвіку. Наймасштабніший ажіотаж на рахунок конйя світла крутився навколо грудня 2012 року.
Тоді особливо вразливі люди навіть обладнали собі бункери та запаси, батьки не пускали дітей до школи 21 грудня, а дехто досі вважає, що кінець світу тоді не відбувся, а почався і продовжується досі.

Серед вчених теж були спробу передбачити дату кінця світу. Стіал на цю доріжку та всесвітньо відомі британець Ісаак Ньютон. Він за життя повідомив рік, коли станеться кінець світу і це був не 2012, і навіть не 2024, так що ми з вами ще поживемо.

Великий учений уклав, що кінець світу настане 2060 року. Про це повідомляє видання “Liverpool Echo”.

Фізик і математик у своїх розрахунках про Армагеддона шукав відповіді у Біблії. При цьому під кінцем світу він мав на увазі не знищення живого на планеті, а початок нового етапу на Землі.

Ньютон припустив, що сам Ісус Христос у 2060 році повернеться до людей і править 1000 років. Зазначимо, що раніше американські вчені з Массачусетського університету повідомляли, що кінець світу прийде на сорокові роки ХХІ століття. Точкою відліку вони заявили 2020 рік. Причиною Апокаліпсису стануть забруднення екології, перенаселеності планети, а також відсутність необхідних ресурсів. І в це дійсно можна повірити, адже природні катастрофи і різні урагани-пожежі-землятреіння активно блукають по всій Землі.

Джерело.

Close