facebook

“Крапку поставлено”: Екстрасенс Влад Росс визначив дату кінця війни, та вступу України до НАТО

Відомий український астрологічний експерт, таролог та екстрасенс Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачив “великий бум” на Кримському мосту, визначив, коли може завершитися війна, яку розв’язала росія проти України.

Астролог дізнався, що американський президент Джо Байден нібито спеціально розтягує цю війну, щоб збільшити шанси на перемогу на президентських виборах в Америці.

Про це Влад Росс розповів в одному з нових ефірів у мережі YouTube.

За його словами, як тільки Україну приймуть до НАТО, війна одразу ж закінчиться. Однак відбудеться це лише у липні наступного року, якраз перед американськими виборами.

“Точка у війні буде поставлена ​​наступного року. Венера – планета миру та спокою – кульмінуватиме в річному солярі України. Тому в липні 2024 року Україну приймуть до НАТО і в цей момент закінчиться війна”, – каже астролог.

Він додав, що цього року не варто чекати і на скасування військового стану. Це, продовжив Росс, нікому не вигідно.

“Оскільки воно продовжено до 15 листопада, то раніше за цю дату Україна ні на які домовленості не піде. Хіба що Путін помре або якщо до влади прийде мер Москви Сергій Собянін, то можна буде домовитися про капітуляцію Росії”, – зазначив Росс.

Джерело.

Close