facebook

Шокуючий інцидент у Львові: Молодь атакувала поліцейських

Перед бійкою з поліцейськими у центрі міста була масова сутичка.

У центрі Львова відбулася масова сутичка за участю молоді, під час якої один із нападників атакував поліцейських.
За інформацією, патрульна поліція пізно ввечері, 2 серпня, приїхала на виклик через масову бійку, в якій брали участь десятки молодих хлопців та дівчат. Причини конфлікту невідомі.

Один із учасників бійки поводився вкрай агресивно і навіть намагався накинутися з кулаками на поліцейських, які, у свою чергу, лише оборонялися та використовували газовий балончик. У результаті чоловіка вдалося втихомирити, скрутити та “упакувати” в авто поліції.

Поліція ще не коментувала те, що сталося, але деталі з’являться незабаром, мабуть. Користувачі соцмережі розповіли, що перед бійкою із поліцейськими у центрі міста була масова сутичка. Крім того, за кадром очевидці говорили, що нападник ще нібито вдарив дівчину по животу і хотів побити.

Варто зазначити, минуло лише декілька днів після жахливої ​​ситуації у Дніпрі, де поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю проти водія. 29 серпня, під час перевірки між ними спалахнув конфлікт, який закінчився плачевно для всіх сторін. Жінка патрульна була побита чоловіком, а він загинув на місці через стрілянину.

Джерело.

Close