facebook

Ступка повірив в себе і вирішив, що у нього є моральне nраво хамити мамі захисника «Азовсталі»

Актор потрапив у гучний скандал через святкування свого 37-річчя у США.

Український актор Дмитро Ступка нахамив мамі захисника “Азовсталі” Іллі Самойленка та нарвався на критику у Мережі.

Гучний скандал довкола артиста виник після його допису, де він показався за святковим столом у США з нагоди свого 37-річчя та підбив підсумки, пише ТСН.
“Ввійшов в новий етап життя…Привіт 37. Одне можу сказати я щасливий, коханий і кохаю! А мрія одна, щоб як найшвидше закінчилась війна! Сумую за вами мої”, – написав Ступка.

Утім, користувачів обурило, що такі заяви актор робить, коли перебуває у США. Зокрема, йому дорікнули за те, що він показував своє святкування, а також, що він сумує за Україною, перебуваючи чи за кордоном. Свій коментар під дописом залишила й мама захисника “Азовсталі” Іллі Самойленка – Алла Самойленко. Жінка написала: “Цинічно, але не здивована”.

Тим часом Дмитро Ступка хамовито порадив жінці звернутися до психіатра: “Мені вас шкода, зверніться до психіатра”.

Така відповідь актора викликала у Мережі ще більшу хвилю критики. Артиста присоромили, що він пише такі хамовиті коментарі жінці, син якої мужньо захищає країну від російських окупантів.

 

“Яка гидота та сором, писати таке людині, у якої син відомий на всю країну як мужній захисник та герой. Краще б проковтнули та промовчали, навіть у день народження, якщо не маєте ані гідності, ані поваги до співвітчизників, які ризикують усім та віддають своє життя за нас”, – написала Дмитру користувачка, під іменем Алла.

Згодом Дмитро Ступка видалив скандальний допис із Facebook. В Instagram він ще залишився, утім актор видалив всі коментарі та закрив можливість їх залишати.

За свої скандальні слова Дмитро Ступка не перепросив.

 

Джерело.

Close