facebook

Осадча розповіла про шлюб з Горбуновим і чому тепер часто плаче: “По кілька разів на день”

Телеведуча Катя Осадча, яка святкує 40-річчя, розповіла про зміни, які сталися з нею.

Каті Осадчій виповнилося 40 років, пише Politeka.net.

Телеведучу привітали, як шанувальники, так і зірки – Юлія Саніна, Джамала, дружина Дмитра Монатіка Ірина, продюсер «Голос країни» і «Танці з зірками» Володимир Завадюк та інші.

«Я точно знаю, що вік не в паспорті, а всередині, а мені всередині суттєво менше років, але разом з тим вже є досвід життя, але з моїм характером цей досвід не додає спокою…», – зізналася Осадча на своїй сторінці в Інстаграм.

До речі, Катерина Осадча зізнається, що її чоловік Юрій Горбунов вважає її характер нелегким.

«Звичайно, професія накладає певний відбиток і на мій характер. Все ж таки «Світське життя» я вела 17 років. Тому так, в роботі мені легко бути жорсткою. Вдома – ні. Хоча Юра часто каже, що в мене складний характер», – розповіла Осадча в інтерв’ю «VIVA!».

За словами Осадчої, з дітьми, які народилися в шлюбі з Горбуновим, вона «поганий поліцейський», а її чоловік добрий.

 

Осадча також зазначила, що родина і шлюб – це компроміси, тож люди підлаштовуються одне під одного.

Осадча розповіла, що її родина з Горбуновим живе зараз так, як і інші родини в Україні, які не на лінії фронту – переживаючи, нервуючи, працюючи і допомогаючи.

Осадча також зізналася, що тепер плаче частіше, ніж раніше.

«Колись я подумала, що в мене очі наповнюються сльозами по кілька разів на день. Так ніколи не було – щоб будь-яка історія по радіо, сказані слова в новинах, кіно, книжках могли спровокувати сльози. І я іноді сама на себе через це злюсь, ніби не можна бути такою тонкосльозою», – розповіла Катя Осадча, додаючи, що зараз всі трохи розхитані.

Додамо, що, розповідаючи про своє бажання на 40-річчя, Катя Осадча зізналася, що воно таке ж, як і у всіх українців – Перемога.

«І тисячу разів сьогодні скажу ЗСУ, що я зустрічаю свої 40 вдома завдяки кожному Герою», – підкреслила Осадча на своїй сторінці в Інстаграм.

Джерело.

Close