facebook

“Підриває нашу національну безпеку в політичних цілях”: Байден звернувся до Трампа. Все через Зеленського

Один з претендентів на пост президента США від Демократичної партії Джо Байден прокоментував інформацію про ймовірний тиск президента США Дональда Трампа на президента України Володимира Зеленського.

Він опублікував заяву, в якій закликав Трампа оприлюднити стенограму розмови з главою української держави.

«Найменше, що має нині зробити Дональд Трамп, це негайно опублікувати розшифровку телефонної розмови, про яку йдеться. Аби американський народ міг дати свою оцінку (діям президента — ред), а також уповноважити офіс директора національної розвідки припинити засекречування та оприлюднити повідомлення інформатора Конгресу», — йдеться у документі.

«Якщо повідомлення у ЗМІ правдиві, то справді немає меж у бажанні Трампа зловживати владою та принижувати нашу країну. Така поведінка особливо огидна, оскільки вона використовує зовнішню політику нашої країни й підриває нашу національну безпеку в політичних цілях», — прокоментував Байден можливий тиск Трампа.

Зазначимо, що зараз у США триває скандал щодо ймовірного тиску Трампа на Зеленського щодо розслідування стосовно сина колишнього віцепрезидента США Джо Байдена, який є одним з його головних суперників на майбутніх президентських виборах.

Джерело.

Close