facebook

Звернення до майора Жоріна та інших Військових. Діти з Одеси не знають слів “зошит” та “олівець” ВІДЕО

Звернення до майора Жоріна та інших Військових.

Діти з Одеси не знають слів “зошит” та “олівець”!!!

Вислухайте, будь ласка, з ХОЛОДНОЮ ГОЛОВОЮ, до того, як напишете відгук!

Дякую за увагу.

Нагадаємо, Мовознавиця Ірина Фаріон надіслала звернення президентові Володимиру Зеленському, Головнокомандувачу ЗСУ Валерієві Залужному та міністрові оборони України Рустемові Умєрову “про необхідність вжити заходів щодо хамської поведінки заступника командира 3-ої ОШБр, майора ЗСУ Максима Жоріна і начальника штабу бригади “Азов” майора Богдана Кротевича”.

“Надіслала звернення до наших високопосадовців про необхідність вжити заходів щодо хамської поведінки заступника командира 3-ої ОШБр, майора ЗСУ Максима Жоріна і начальника штабу бригади “Азов” майора Богдана Кротевича на адресу професора, доктора філологічних наук, народного депутата України VII скликання Ірини Фаріон, які паплюжать честь українського офіцера і кидають тінь на всю українську армію”, – написала Фаріон.

Також вона додала, що звернулася із заявою до управління протидії кіберзлочинам у Львівській області.

“Усе найпрекрасніше попереду. До перемоги. Дякую всім за натхненну підтримку. Мова – наш кордон і серце”, – резюмувала мовознавиця.

Зауважимо, 14 листопада у Львові студенти Національного університету “Львівська політехніка” вийшли на мітинг проти викладачки, мовознавиці та народної депутатки України VII скликання Ірини Фаріон.

Студенти вийшли на мітинг після низки скандалів, пов’язаних із Фаріон. Зокрема після того, як вона негативно висловилась про російськомовних захисників України та опублікувала дані студента з тимчасово окупованого Криму.

Відповідаючи на критику, Фаріон заявила, що боротьба з російською мовою всередині держави “важливіша, ніж боротьба на нульовій позиції”.
Омбудсман Дмитро Лубінець заявив, що звернувся до СБУ через те, що мовознавиця Ірині Фаріон поширила особисті дані студента-філолога з Криму, що призвело до його арешту з боку РФ.
Фаріон вважає, що скандал навколо “зливу” нею особистих даних студента з окупованого Криму є “черговою провокацією” проти неї.
Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець зреагував на заяву мовознавиці Ірини Фаріон щодо російськомовних військових у лавах ЗСУ. За словами Лубінця, він вже звернувся до правоохоронних органів.

Джерело.

Close