facebook

“Війна добігає кінця“: астрологиня назвала поворотний момент у боротьбі з російськими оокпантами

“Війна добігає кінця“: астрологиня назвала поворотний момент у боротьбі з російськими оокпантами.

Прогноз астрологині
Астрологиня Стелла заявила, що Україна незабаром може завершити протистояння з рашистами. Найближчим часом очікується поворотний момент у війні, який змінить її перебіг. Йдеться про ситуацію на лівому березі Херсонської області.

“Там пастка. Росіян на Херсонщині принесуть в жертву. У них немає жодних успіхів, просування вперед. Їхня доля повисла у невизначеності. Їхні генерали не справляються із завданням”, – зазначила провидиця.

За словами дослідниці зірок, у окупантів у регіоні “ступор та втрата контролю”. Їм поставили завдання, яке не вдається виконати. Загарбники не бачать перспективи і єдине бажання – вижити у м’ясорубці, де вони опинилися. Їм залишається лише ганебна втеча.

Стелла підкреслила, що ВСУ має просування в Херсонській області, але всі кроки даються важко. Територія замінована.

Астрологиня запевнила, що очікуються серйозні зміни вже до кінця листопада. Лівий берег поступово повертатимуть з серйозними втратами. За прогнозом нам не варто боятися зимового періоду.

“Зима нас не розчавить. Не розчавить блекаутами, обстрілами, попаданнями. Вони не захоплять нову територію, а ми спостерігатимемо за хорошими новинами. У світі відбуватиметься щось таке, що ми розумітимемо, що війна добігає кінця. Зима не буде для нас чимось жахливим”, – вказала Стелла.

Прогноз екстрасенса
Екстрасенс Марія Тиха заявила, що заморозки бойових дій, якої побоюються військові та цивільні, не буде. Вона спрогнозувала зміну стратегії у веденні бойових дій та деокупацію. На думку ясновидиці, спочатку буде звільнено Херсонську область, а потім Крим.

Марія також зазначила, що ми невдовзі почуємо про нові удари ЗСУ по кораблям рашистів. Однак вона поки не бачить смерті їхнього лідера Володимира Путіна.

 

Джерело.

Close