facebook

Штормовий вітер та сніг з дощем: в Україну вривається негода

Швидкість вітру в Україні буде досягати 15-20 м/с. Синоптики оголосили штормове попередження.
Погода в Україні 27 грудня буде місцями сніжною та дощовою. Синоптики попереджають про сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні пориви вітру будуть досягати 15-20 м/с. Синоптики оголосили 1 рівень небезпечності.

Прогноз погоди в Україні на 27 грудня / фото: ventusky
У Івано-Франківській та Закарпатській областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там через відлигу може зійти велика снігова лавина навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Погода 27 грудня
В Україні 27 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг в Україні, крім південних областей. У цей день вітер буде північно-західний і західний зі швидкістю 7-12 м/с. У західних областях можуть бути сильні пориви вітру.

“Температура у північній частині вночі та вдень 1-6° тепла, на решті території вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла, на півдні до 13°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +11
За даними meteoprog, 27 грудня в Україні буде дощ, а місцями мокрий сніг. Найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Там температура повітря підвищиться до 0…+5 градусів. Найтепліше буде в Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Там температура повітря підвищиться до +7…+11 градусів.

Прогноз погоди в Україні на 27 грудня / фото: meteoprog
Погода 27 грудня у Києві
У Києві 27 грудня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують мокрий сніг та дощ. На дорогах буде ожеледиця. У цей день вітер буде західний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру. Синоптики оголосили штормове попередження.

“Температура по області вночі та вдень 1-6° тепла; у Києві протягом доби 4-6° тепла … Погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних та енергетичних підприємств, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Джерело.

Close