facebook

Дівчина заpади жаpту вийшла заміж за незнайомого чолoвіка. Те що сталося далі ніхто не очікyвав ВІДЕО

“Ми вступали в ці стосунки без жодних очікувань”

У США відбулося спонтанне одруження 26-річних Гуннара Міхельса і Даніель Гросс, які зробили це заради сміху.

Про це повідомляє “Дивогляд” із посиланням на TikTok пари.

Дівчина стверджує, що завжди мала мрію вийти заміж дивним способом. Тому коли незнайомий чоловік жартівливо запропонував їй вийти за нього заміж, то Даніель відповіла згодою.

За словами Гуннара, він цією пропозицією прагнув показати, що життя не настільки серйозна річ, як прийнято вважати. У процесі він вивчив багато заявок від претенденток на його серце, які стали учасницями специфічного конкурсу, але найбільше його привабила саме Гросс.

Хлопець додав, що як він, так і Даніела, не обрали б один одного в застосунках для знайомств через різницю у зрості та уподобаннях щодо віку партнера. На його думку, це показує, що такі формальності неважливі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Danielle & Gunnar (@danielleandgunnar)

Вже за кілька тижнів вони вирушили до Лас-Вегасу, де стали під вінець на День святого Валентина. Під час першого побачення ентузіаст подарував своїй обраниці червоні троянди і опустився на одне коліно, запропонувавши стати його дружиною.

“Ми вступали в ці стосунки без жодних очікувань. Планували розлучитися через тиждень, тож не відчували тиску відповідальності. До того ж не було жодного впливу з боку наших друзів і сім’ї, тобто ніхто не посіяв сумнівів між нами щодо вибору партнера”, – розповіла Даніель.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Danielle & Gunnar (@danielleandgunnar)

Дивовижно, але молодята дійсно закохалися один в одного та побудували чудові стосунки. Вони вже протягом трьох років щасливо живуть разом.

 

 

Джерело.

Close