facebook

Кінець війни в Україні: навесні станеться щось важливе — триватиме кілька місяців

Відомий український мольфар Овен Стефан поділився новим прогнозом, який несе позитивні перспективи. За його словами, під кінець квітня нас очікує приємна зміна. Навесні, зазначивши конкретний час, відкриється вікно можливостей для України.

Мольфар Овен Стефан висловив свої передбачення під час одного з відео-ефірів на платформі YouTube. Він зауважив, що минулого року було використано кілька можливостей, але цього року вдалося відкрити нові горизонти. Вікно можливостей відчинеться 1 березня і зачиниться 1 липня, а також визначено ще один період – з 4 квітня по 5 травня, що збігається з великим постом. Саме наприкінці квітня, за його словами, варто очікувати на приємні новини.

Однак мольфар розповів і про іншу ключову дату – 24 квітня, яка вписується у два зазначені коридори.

“Я сподіваюся, що ми не пропустимо ці коридори, отримаємо допомогу від найвищих сил, від наших помічників і союзників, зокрема від наших збройних сил та військових”, – підкреслив мольфар.

Також слід зазначити інший прогноз від астролога Тетяни Калініної з Білорусі. Згідно з її передбаченнями, 11 березня 2026 року Юпітер візуально зупиниться перед ретроградністю, що має призвести до завершення відкритих конфліктів із кровопролиттями.

“І ось після березня 26-го року має настати мир”, – додає вона, підкреслюючи, що 11 березня буде якась подія, військова чи політична, яка “переключить” війну.

Джерело.

Close