facebook

Не ваше ці жарти! Не жартуйте про війну, петросяни! «Квартал» знову оскандалився на концерті

Схожа ситуація іноді може спостерігається у дитячому садку: дорослі люди повинні пояснити маленьким діткам, що висміювати, приміром, людину за те, що в неї немає якоїсь частини тіла внаслідок аварії чи якихось інших причин — це не тільки безсердечно і жорстоко, а й свідчить про їх недостатній рівень розвитку.

На жаль, серед «гумористів» не залишилось «дорослих» людей, і вони продовжують з гигиканням і диким сміхом розповідати про розлучені через війну сім’ї, про своїх співгромадян, які залишились через обстріли без житла чи коштів.

Зокрема, обурення у мережі викликав номер все з тією ж «комікесою» чи то клоунесою, любителькою окупованого Криму та «сіськадовська» Іриною Гатун.

Тепер вона грає жінку, яка начебто повертається з Варшави. А її чоловік, який був без дружини півтора року, починає «загравати» з нею в купе, в таксі, в під”їзді.

Відеопрогравач

«Судячи з усього — у „Кварталу“ нема жодного розуміння реальної картини, нуль емпатії. І тільки ржанина над тисячами розбитих сімей», — пише у Facebook журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

За її словами, дані дослідників свідчать, що низка українських сімей дійсно розлучились, або жінки стали вдовами й змушені жити самі.

А блогер Сергій Марченко дає пораду «комікам» про те, як їм бути у майбутньому: «Не жартуйте про війну, петросяни. Не даються вам ці жарти. Не ваше. Свого часу у вас непогано виходили жарти про президентів. Може спробуєте?»

Будемо сподіватись, що «гумористи» прислухаються до розумних думок.

 

Джерело.

Close