facebook

Країна шокована! Він йде з посади: документ вже на столі! Зеленський підписав? Не чекали!

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко залишає посаду після 3,5 років роботи. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Закінчення одного розділу означає початок нового. Розпочинаючи свій новий дипломатичний розділ, і надалі будемо максимально плідно працювати разом на благо інтересів нашої держави», — написав він.

Олег Ніколенко написав, що бути речником МЗС України для нього була велика честь та відповідальність. І зокрема він висловив вдячний міністру Дмитру Кулебі за високу довіру і можливість весь цей час працювати разом.

«Дякую своїй команді в пресслужбі, колегам в департаменті. Разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень. Можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу. Дякую колегам в міністерстві в Києві та за кордоном за злагоджену командну роботу. Після російського повномасштабного вторгнення наші дипломати говорили потужним проактивним голосом. Це було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для нашої боротьби.», — написав речник МЗС.

Також величезну вдячність Олег Ніколенко виловив, зокрема, колегам-журналістам, з якими мав честь працювати ці роки.

«Україна тримається перед зовнішнім ворогом в тому числі і завдяки вашому професіоналізму, невпинній праці та самовідданості. Дякую!», — підкреслив речник.

Джерело.

Close