facebook

Як закінчиться війна в Україні та хто переможе – відьма здивувала передбаченням

Відьма вважає, що 2024 року заморожування війни не буде.

Відьма-тарологиня Марія Тиха вважає, що Росія не переможе у війні проти України. Вона передбачає, що під час війни РФ може навіть втратити свою територію.

Про це вона сказала на ютуб-каналі “Поговоримо”.

Play Video
“По Росії карти показують чисельність армії, їх більше. Але водночас у них провальні військові стратегії. Україна має менше людей, але у нас є союзники. Так, нам страшно, але нам дали зброю. І може, ще даватимуть. Єдине, від чого ми не можемо захиститися – це від обстрілів. Але у плані стратегії у нас краще. Щодо того, хто переможе – то його не буде. Карта показує в Україні розчарування, а на Росію випадає карта повішеного, вони не отримають те, чого хочуть”, – пояснила відьма.

Марія Тиха також вважає, що 2024 року не буде заморожування війни.

“Кінця поки нема. Для України карта миру перевернута, а для Росії показує, що ще і територію РФ окупують”, – каже Марія Тиха.

Тарологиня додала, що зараз дуже складно сказати щось точно, оскільки події розвиваються дуже динамічно і постійно змінюються.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Джерело.

Close