facebook

В Україні справжнє лихо: наше життя круто зміниться – знищено все на 100 відсотків

Масштаби руйнувань – жахливі


Нічна атака на Трипільську ТЕС у Київській області призвела до повного її руйнування. На найважливішому енергетичному об’єкті, який був найбільшим постачальником електроенергії в Центрі України, виникла масштабна пожежа, через що “Центренерго” було повністю знищено, повідомляється в телеграм-каналі Цензор.НЕТ.

Через масовану атаку окупантів, які цієї ночі застосували 40 безпілотників і стільки ж крилатих ракет, знищено всю генерацію “Центренерго”. Про це повідомили у державній енергогенеруючій компанії, що постачає електроенергію Київську, Черкаську та Житомирську області.

У той же час голова наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрій Гота заявив, що масштаби пошкоджень Тріпільської ТЕС неможливо оцінити грошима і це стало справжнім викликом для компанії. Більше того, станом на 11 квітня ПАТ “Центренерго” втратило 100% генерації.

“Війська Росії повністю зруйнували Трипільську ТЕС, що на Київщині… Трипільська ТЕС – була найбільшим постачальником електроенергії у Київську, Черкаську та Житомирську області. Масштаби руйнувань – жахливі. Грошами це не оцінити. Це для нас найбільший виклик за всю історію підприємства. Але я переконаний – ми з ним впораємося”, – наголосив Андрій Гота.

Варто зазначити, що тепер життя мешканців зазначених областей точно зміниться, оскільки ушкодження на найважливіших енергетичних об’єктах є колосальними. Після запровадження графіків подачі електроенергії у низці областей України для стабілізації енергетичної системи такі графіки не виключені і для мешканців зазначених регіонів.

Ворог дедалі більше й енергійніше атакує об’єкти енергетичного сектора нашої країни, не даючи їм повністю відновитись. Все частіше застосовується тактика подвійних атак по одним і тим же об’єктам, а рятувальники та енергетики роблять все можливе, щоб в українських будинках та квартирах було світло.

Джерело.

Close