facebook

Перед смертю встиг врятувати сина: трагедія на Херсонщині вразила всю Україну

У середу, 12 лютого, в Херсонській області на центральному ставку смт Іванівка провалилися під лід чоловік і його 5-річний син. За кілька днів до цього в ставку під Запоріжжям потонуло троє дітей.

32-річний батько з 5-річним сином йшли по льоду і провалилися у воду. Батько виштовхував сина на лід, але в підсумку пішов під воду. Повз проїжджав на скутері 33-річний мешканець Іванівки – він кинувся по льоду до дитини, стрибнув в ополонку і підтримував хлопчика до прибуття рятувальників. Батько на той час потонув.

Врятованих доставили до райлікарні. Для їхнього здоров’я загрози немає.

До пошуків потонулого чоловіка залучать водолазів.

Нагадаємо, трагедія сталася 8 лютого у селі Долинське Запорізької області. Медики члени екіпажів швидкої не встигли врятувати малюків.

Троє дітей 2014 народження, двоє з яких – близнюки, провалилися під лід на місцевому ставку і потонули.

Про це розповіли в ГСЧС і відзначили: дітей не можна залишати без нагляду і відпускати їх самостійно гуляти на водойми, в занедбані будівлі або в ліс.

Директор Запорізького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Костянтин Малашенко в фейсбуці уточнив, що три бригади медиків боролися за життя дітей протягом години. Але врятувати їх не вдалося.

Джерело.

Close