facebook

Це прорив! Володимир Зеленський підписав закон який передбачає безкоштовне харчування для дітей

Глава України Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб”, який передбачає безкоштовне харчування для дітей внутрішньо переміщених осіб в навчальних закладах.

Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради України 18 лютого.

Нагадаємо, 16 січня Верховна Рада прийняла закон “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безкоштовним харчуванням дітей внутрішньо переміщених осіб”, яким передбачається надання безкоштовного харчування дітям внутрішньо переміщених осіб.

За цей законопроект №0930 у другому читанні і загалом проголосували 355 народних депутатів.

Законом вносяться зміни до законів України “Про дошкільну освіту”, “Про дитяче харчування” і “Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб”. Згідно з положеннями документа, держава буде зобов’язана забезпечити дитячим харчуванням дітей переселенців грудного віку і дітей другого року життя, а також дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних і вищих навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності.

Джерело.

Close