facebook

“Мати ридала і билася в істериці”: Подробиці трагічної смерті 5-річного хлопчика. Лавка і дві петлі

У Малій Дівиці Прилуцького району на Чернігівщині розповіли подробиці трагічної загибелі 5-річного хлопчика.

Він повісився у зашморгу, який залишив у дворі батько.

“Батько хлопчика забив козу, розбирав у дворі тушу. І забув познімати мотузки, на яких підвішував тварину. Лавочка стояла в дворі і дві петлі було. Хлопчик грався у дворі з іншими дітками. Мати покликала їх до хати вечеряти. Цей 5-річний попросився в туалет і довго не повертався. Мати вибігла за ним, а він уже висить”, – розповів сусід Юрій Сердюк.

Хлопчика намагалися реанімувати фельдшерка та родичі, але марно.

“Дитина вже була без ознак життя. Але я і тітки хлопчика намагалися його реанімувати. Але нічого вже не мало результату. Коли робили штучне дихання – помітили на шиї темну полосу”, – каже місцева фельдшерка Марина Хороша.

У родині залишилось троє дітей віком від 2 до 8 років. Їхній матері — 28. Батько зловживає алкоголем. Через це родина рік була під соціальним супроводом.

“Родина була під соціальним супроводом через невідповідність санітарних умов і алкоголізм батька. Проте вони виправлялися, виконували всі інструкції. Дітки були дружелюбні, ішли на контакт. Ніякої загрози життю дітей не було ні тоді, ні зараз, батьки їх люблять. Загибель хлопчика – це нещасний випадок”, – говорить фахівець із соціальної роботи Тетяна Парубець.

Проте сусіди кажуть, що родина була неблагополучною, і такою залишається. Батько випиває. Мати ніде не працює, як може – так і доглядає дітей.

Слідство у справі продовжується. У поліції перевіряють всі можливі версії загибелі хлопчика.

Джерело.

Close