facebook

Тест позитивний! В Хорошковського підтвердили коронавірус. Під наглядом лікарів

У колишнього очільника СБУ Валерія Хорошковського підтвердили китайський коронавірус. За неперевіреною інформацією він перебуває в Олександрівській лікарні Києва.

Хворобу Хорошковського підтвердив керівник проросійської фракції ОПЗЖ Вадим Рабінович у фейсбуці.

“Хорошковський з підтвердженим діагнозом у лікарні,” – написав Рабінович.

Депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива в ефірі одного з телеканалів також заявив, що Валерій Хорошковський хворіє на коронавірус.

Нагадаємо, перший нардеп, який захворів на Covid-2019 – це парламентар з групи “Довіра” Сергій Шахов. Медики підтвердили у нього коронавірус 18 березня. До цього Шахов відпочивав в Італії. Трохи згодом стало відомо про інфікування його дружини. Вже 21 березня Шахова госпіталізували.

21 березня підозру на коронавірус зафіксували у ще одного нардепа, члена тої ж таки депутатської групи “Довіра” та однопартійця Шахова, Сергія Вельможного. Він разом із сином перебуває в Олександрівській лікарні.

Вже 22 березня коронавірус підтвердили у депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Олександра Лукашева.
А 23 березня з’явилася інформація, що народний депутат від “Слуги народу” Руслан Горбенко інфікований Covid-2019. Наразі він перебуває у столичній Олександрівській лікарні, раніше медики діагностували у нього запалення легенів.

Джерело.

Close