facebook

“Рошен, гроші, влада”: На хвилі пандемії Порошенко реанімує свій рейтинг. Українці обурені

Порошенко використовує пандемію, щоб реанімувати свій рейтинг.

Про це повідомляє телеграм-канал Шептун.

Петро Порошенко раптом згадав про бідний народ і заявив, що більшість українців мають у своєму розпорядженні фінансові запаси тільки на півтора місяці вперед. І ось Петро Олексійович в черговий раз збирається всіх врятувати, ставши главою антикризового штабу.

Однак не потрібно думати, що Порошенко хвилюють долі українців, це звичайний популізм і бажання реанімувати свій убогий рейтинг.

Українці обурені:
“Невже він настільки наївний, що мітить в президенти?”, “Головний коронасвинтус країни”, “Подякуємо коронавірусу чи що…”

Нагадаємо, відомий український журналіст Роман Скрипін грубо розкритикував Петра Порошенка.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, опублікованому на YouTube.

“Апелювати до елементарної логіки, тому що все, що я зараз читаю в коментарях під кожним своїм постом …. Приходять вже упороті прихильники сивочолого” гетьмана “, який не потребує їхньої підтримки”, – почав Скрипін.

І додав: “І постійно запитують:” Ви зробили це разом? Чи задоволені? Час покаятися, Роман! ” і т.д.

Я зараз навіть не буду розбирати той момент, коли Порошенко на запитання про репера Face (російською, – ред.) від журналістки з “Радіо свобода” починає з нею спілкуватися російською мовою! Це вас не бентежить, що Порошенко в побуті російськомовний і несе маячню про те, що нібито сином не керує?

Джерело.

Close