facebook

Сивоха звільнили з РНБО

 

Сергій Сивохо був звільнений з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Про це пише ” Детектор медіа “, яке отримало офіційну відповідь від апарат РНБО.

“Станом на 24 березня 2020 року (дата направлення запиту – Ред.) Сивохо не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не займає посаду радника секретаря РНБО Україна на громадських засадах “, – йдеться повідомленні.

Причини звільнення в РНБО не назвали.

Нагадаємо, що 12 березня під час презентації Національної платформи єдності і примирення, яку представив радник секретаря СНБР Сергій Сивохо, сталася бійка.

Пізніше правоохоронці затримали націоналістів, які влаштували бійку з Сивохо в КВЦ “Парковий” в Києві.

Пізніше Сивохо опублікував відео з презентації Національної платформи єдності і примирення, яка відбулася 12 березня.

Офіцер запасу, волонтер, журналіст і блогер Мирослав Гай заявив, що, організовуючи презентацію Національної платформи примирення і єдності в період оголошеного в країні карантину, Сивохо наражає на небезпеку зараження коронавірусів Covid-19 її учасників.

Користувачі мережі висміяли сутичку радника секретаря РНБО Сергія Сивохо з представниками “Азова” і “Нацкорпуса”.

Депутати партії “Слуга народу” звернулися до секретаря РНБО Олексію Данилову з проханням звільнити його радника Сергія Сивохо.

25 березня в Києві під Офісом президента України від 25 березня люди влаштували нечисленний мітинг, де також вимагали звільнити Сивохо.

Нагадаємо, 11 березня Сивохо назвав війну, розв’язану Росією на Донбасі, внутрішнім конфліктом України. За його словами, через це нашу країну не приймуть в НАТО.

Джерело.

Close