facebook

Пальчевський звинуватив медичну мафію і Радуцького в приховуванні правдивої картини про епідемію COVID-19

Один із лідерів громадської думки, телевізійний журналіст Андрій Пальчевський звинуватив медичну мафію і нардепа М. Радуцького в приховуванні правдивої картини поширення епідемії COVID-19 в Україні шляхом закриття лабораторії, що тестує на коронавірус. Так, на сьогодні в Україні неможливо здати альтернативні тести на коронавірус і монополізована інформація про поширення епідемії.

З цією інформацією Пальчевський буде звертатись до Офісу Президента, Верховної Ради, і судових органів.

У своєму зверненні Андрій Пальчевський заявив: “Медична мафія в особі Радуцького закриває лабораторії, усуваючи конкурентів і використовуючи службове положення для заробляння грошей під час епідемії”.

“Під час епідемії сили МОЗу кидаються на конкурентів приватного бізнесу Радуцького замість того, щоб боротися з епідемією в країні! Наприклад, вони придумали історію про те, що одна з найпотужніших лабораторій країни, в епоху епідемії, не доповіла про хворих. І тепер вони надсилають представників ліцензійного комітету, щоб позбавити лабораторію ліцензії”, – заявив Пальчевський.

“Які 400 осіб хворих? – говорить Пальчевський. Якщо ми знаємо, що у нас лікарів заражається по 100 чоловік у день! До речі, про лікарів – а хто їх забезпечив чим? Замість того, щоб ось ці ось “балачки” нам розповідати, і зробити те, що було покладено, а саме – підготувати лікарів, насамперед, і медперсонал до боротьби, вони зараз будуть приховувати інформацію. Не вийде!

Поки керівництво країни не убив коронавірус – потрібно оточити себе людьми, які можуть захистити всю країну, а не набором негідників, які десь, колись працювали і працюють у “приватних лавках”, і зараз безтендерно метуть гроші на народній біді. Вони повинні відповісти за злочинну недбалість!

Це тиск і переслідування призведе до зворотної для влади реакції суспільства”, – підсумував Пальчевський.

Нагадаємо, раніше Пальчевський жорстко розкритикував владу за “підготовку” до епідемії, і розповів, що хворих в Україні в 10 разів більше.

Джерело.

Close