facebook

Випускники однієї з шкіл Тернополя допомогли медикам

Учні 11 класу Тернопільської спеціалізованої школи №3 провели благодійну акцію, у рамках якої було придбано респіратори та дозатори дезрозчинів для однієї з лікарень міста.

Про це повідомили у Тернопільський міській раді.

У міській раді наголошують, що допомога від благодійників, волонтерів, меценатів та усіх небайдужих жителів міста є неоціненною для тернопільських медиків, а зокрема, тих, хто знаходиться в епіцентрі хвороби та кожного дня ризикує власним життям задля порятунку пацієнтів.

«Цими днями благодійну акцію «Дітям від дітей» влаштували також учні 11-В класу Тернопільської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, в рамках якої батьки юних тернополян придбали для працівників інфекційного відділення міської дитячої комунальної лікарні 130 респіраторів та 17 настінних дозаторів для дезрозчинів», – повідомили у міській раді.

Задля доброї справи, частину коштів на придбання цих засобів захисту одинадцятикласники пожертвували з грошей, зібраних на святкування випускного вечора.

«Ваш вклад у боротьбу з коронавірусом – безцінний! Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею!», – йдеться у повідомленні.

Джерело.

Close