facebook

Померла через брак масок: чоловік загиблої медсестри шокував заявою. Сам знайшов тіло

Медсестра з американського штату Флорида була змушена працювати без маски в лікарні, де лежали заражені коронавирусною інфекцією пацієнти. Як повідомляє WTCJ, медпрацівниця заразилася і померла.

У 33-річної Даніель Дікенс (Danielle DiCenso), яка працювала медсестрою у відділенні реанімації лікарні загального профілю в Пальметто, з’явилися симптоми COVID-19 через два тижні після початку роботи з інфікованими пацієнтами без захисного спорядження.

Як тільки американка зрозуміла, що заразилася, вона вирушила на домашній карантин. Її стан швидко погіршувався, і через кілька днів вона померла. Її чоловік Девід Дікенс виявив її тіло в вітальні.

Девід звинувачує в смерті дружини керівництво лікарні. Він стверджує, що його дружині не завжди видавали необхідне захисне спорядження, що призвело до зараження коронавірусною інфекцією. При цьому медсестра не страждала якимись хронічними захворюваннями.

«Одного разу вона прийшла на роботу, а їй навіть не видали маску. У пам’яті її телефону повно повідомлень від неї і її колег, де вони обговорюють, що у них немає захисної екіпіровки належної якості », – зазначив американець.

Девід закликав владу більш відповідально підійти до постачання лікарень: «Люди на передовій боротьби з коронавірусом – це наша сучасна піхота, а ми не даємо їм боєприпаси».

Керівництво лікарні, де працювала загибла, стверджує, що всім співробітникам надавалися необхідні засоби індивідуального захисту.

Джерело.

Close