facebook

Саакашвілі прийшов переконувати “СЛУГ” голосувати за його призначення віцепремєром

Утім у монобільшості узгодженої позиції досі ще немає.

Експрезидент Грузії і колишній чільник Одеської області Міхеіл Саакашвілі прийшов на засідання фракції “Слуга народу” переконувати депутатів монобільшості проголосувати за його призначення на посаду віцепрем’єра. Про це повідомляє кореспондентка “5 каналу” Леся Головата.

Утім у монобільшості узгодженої позиції досі ще немає.

Нагадаємо, у п’ятницю, 24 квітня, Верховна Рада збереться на позачергове засідання. Уже відомо, які питання розглядатимуть.

Як повідомляв 5.UA, у травні 2019 року Зеленський повернув Саакашвілі громадянство України.

Нагадуємо, 21 лютого 2018 року прикордонники заборонили Саакашвілі в’їзд в Україну на три роки. 12 лютого 2017 року ЗМІ повідомили про арешт Міхеіла Саакашвілі. Нібито політика викрали з одного зі столичних ресторанів. Згодом стало відомо, що силами працівників ДПСУ Саакашвілі повернули до Польщі. Не минулося без сутички, бо невідомі з оточення лідера “Руху нових сил” накинулися на правоохоронців.
До того, 5 грудня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко виступив зі звинуваченням на адресу Міхеіла Саакашвілі в отриманні від бізнесмена-втікача Сергія Курченка грошей на свою діяльність в Україні. Це Луценко доводив, демонструючи аудіозапис нібито розмови між Курченком і Саакашвілі.

Джерело.

Close