facebook

Обезголовила рідну доньку: поліція розкрила страшні деталі про криваву різанину у Харкові

Виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної жінки, затриманої у Харкові, за попередніми даними належить її дочці.

 

Про це повідомляється на сайті Національної поліції України у Харківській області. Правоохоронці зазначили, що про злочин поінформував брат підозрюваної.

“30 квітня близько 06:00 у Холодногірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Полтавський шлях іде оголена жінка. Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в інший – пакет, в якому була відрізана жіноча голова”, – йдеться у повідомленні.

За даними поліції, щось пояснювати чи розповідати жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події затриману доправили у вищезазначений відділ поліції.

Однак 30 квітня о 8:25 зі служби “102” до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання у суідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Чоловік живе в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції. Інформація про ці події зареєстрована в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Всі обставини встановлюються.

Джерело.

Close