facebook

Вдарила ножем 20 разів: з’явилося відео суду над жителькою Харківщини, яка вбила доньку

У мережі з’явилися відео судового засідання, на якому обирають запобіжний захід жительці Харківської області Тетяні П’яновій, яка відрізала голову власній 11-річній доньці.

Ролики опублікувала на своїй сторінці у Facebook журналістка Анна Юрченко.

На кадрах видно, що підозрювана грубіянить судді та поліцейським і вимагає не торкатися до неї, оскільки “не вони її народжували”. Крім того, жінка заявила, що не визнає жодних вироків, оскільки на неї чекає “Божий суд”.

Згідно з новими фактами, перед тим як відрізати голову дочці, вона нібито вдарила її ножем 20 разів. Під час спілкування з журналістами П’янова назвала дитину “помилкою молодості”. Слід зазначити, що агресію вона проявляла і до співробітників ЗМІ.

Gepostet von Аня Юрченко am Donnerstag, 30. April 2020

Gepostet von Аня Юрченко am Donnerstag, 30. April 2020

Gepostet von Аня Юрченко am Donnerstag, 30. April 2020

Gepostet von Аня Юрченко am Donnerstag, 30. April 2020

несамовиту оголену жінку з пакетом, в якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 в Харкові.

Водночас вона кидалася на поліцейських. У гонитві брало участь чотири екіпажі поліції.

Виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної, належить її дочці-підлітку Христині. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько і заявив в поліцію.

Особу жінки, яку затримали у Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановили. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П’янова.

Дядько вбитої дав свідчення поліції. Він розповів, що сім’я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує чоловік, завжди добре виглядала.

Вбивство шокувало і сусідів сім’ї. За їхніми словами, жінка була адекватною і від неї ніхто такого не очікував.

Джерело.

Close