facebook

Мер Черкас жорстко пригрозив Зеленському

Мер Черкас Анатолій Бондаренко пригрозив президенту України Володимиру Зеленському після того, як місто вирішило передчасно – ще 30 квітня – ослабити карантин, а глава держави жорстко відповів на це.

Відповідне звернення Бондаренко 2 травня опублікував на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що на відео перебував нібито у тому місці, де Зеленський колись говорив про своє рішення йти у президенти

“Пане президенте, я думав, що, коли ви переможете, в країні буде закон один для всіх. Прийде весна – в нас зелено – і будемо саджати. Тільки не міських голів, а корупціонерів…” – сказав мер Черкас.

Також, за словами очільника міста, він очікував, що належно покаране буде кнопкодавство, а також нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко, чий ресторан “Велюр” працював у Києві під час карантину.

“Ви знаєте – ми готові відповідати, але тільки після ваших однопартійців. А зараз, як у тому фільмі про Крим, Черкаси чинитимуть опір. Запам’ятайте, Черкаси – вільне козацьке місто. І якщо потрібно об’єднати Україну, ми об’єднаємо Україну. Пам’ятайте, ніхто в житті не здолав Черкаси, не здолав Холодний Яр, не здолав дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка”, – заявив Бондаренко.

Джерело.

Close