facebook

Поховали в білому: у Харкові попрощалися з 13-річною харків’янкою, яку обезголовила мати

У мережі з’явилося відео прощання із 13-річною Христиною П’яновою, яку 30 квітня, за версією слідства, обезголовила рідна мати, перед цим завдавши їй 12 ножових ударів.

Відео опублікували на сторінці “Брутальний Харків” у Telegram. Похорон відбувся у селі Підвірки у Харківській області, де жила сім’я. На кадрах видно, що дівчинку поховали в білому.

За словами протоієрея Андрія Несвітайла, настоятеля релігійної громади святого Онуфрія Великого в Подвірках, жахлива трагедія приголомшила всіх жителів міста.

“Сьогодні ми не будемо шукати винних і тримати злість, ми сьогодні зібралися на цьому місці, щоб провести Христину в останню путь і віддати данину пам’яті. Вона йде від нас через мученицьку смерть і заслуговує на нашу молитву”, – сказав церковник.

Він наголосив, що для всіх, хто знав Христину, її смерть – непоправна втрата.

неадекватну оголену жінку з пакетом, в якому була людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові.

Водночас вона кидалася на поліцейських. У гонитві брало участь чотири екіпажі поліції.

Виявилося, що в пакеті була голова дочки-підлітка неадекватної жінки. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько та заявив у поліцію.

Особу жінки, яку затримали в Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлено. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П’янова.

Дядько убитої дав свідчення поліції. Він розповів, що сім’я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує чоловік, завжди добре виглядала.

Вбивство шокувало і сусідів сім’ї. За їхніми словами, жінка була адекватною, від неї ніхто такого не очікував.

Джерело.

Close